Miről szól Isten Patikája Nagykövetének lenni?

Nagyköveteink jelentik Missziónk kulcsát. Küldetésük során zömében mélyszegénységben élő közösségekbe látogatnak el, ahol szervezett keretek közt, gondosan fejlesztett tananyag és tematika mentén tanítják meg az érdeklődőket az alapvető gyógynövények termesztésének, gyűjtésének, feldolgozásának, valamint alkalmazásának hatékony és biztonságos módszereire.

Kiből lehet Nagykövet?

Nem teszünk különbséget vallási/lelkiismereti hovatartozás, vagy bármely más szempont szerint. A kiválasztás egyetlen kritériuma az elhivatottság.

Mi a Nagykövetté válás folyamata?

A leendő Nagyköveteknek egy kétnapos, díjmentes “kiképzést” biztosítunk, ahol herbalista instruktoraink segítségével elsajátíthatják a későbbi teendők speciális mozzanatait. Elsősorban olyan személyek jelentkezését várjuk, akik már alapvető gyógynövény-ismeretekkel rendelkeznek (ennek eldöntéséhez a jelentkezés során biztosítunk számodra egy otthon kitölthető szintfelmérőt), de amennyiben ez nem adott, az elhivatottság viszont igen, úgy a megfelelő létszám esetén magunk is szervezünk alapkurzusokat.

Mit kapsz?

Ez nem egy munka, hanem szolgálat. Nem jár fizetéssel, legfeljebb társadalmi elismeréssel, valamint szakmai díjjal, amit évente osztunk ki a leghatékonyabb Nagyköveteinknek. Aki a jótékonyság ezen formáját választja, az osztozik a víziónkban és a jóért teszi azt, amit tesz. Amivel a lelki jutalmon túl honorálni tudjuk szolgálatodat, az az ingyenes részvételi lehetőség az éves gyógynövény mesterkurzusunkon (ami az Országos Kórházi Főigazgatóság által akkreditált kreditszerző szakmai továbbképzés), gyógynövény túráinkon, konferenciáinkon és ismeretterjesztő programjainkon, valamint herbalista képzésünkön.

Mit várunk?

Rajtad múlik, hogy mennyit vállalsz. Ha évente csupán egy Embernek teszed teljesebbé, könnyebbé és egészségesebbé az életét az általad megtanított technikákkal, akkor az már egy óriási mérföldkő a Missziónkban.

Mennyibe kerül?

Ha a Nagykövetünk szeretnél lenni, a felkészüléshez, valamint az induláshoz mindent biztosítunk Neked, amire szükséged lesz (tananyagot, előadást, kiadványt, későbbi konzultációs és tanácsadási lehetőségeket, oklevelet, igazolványt, megbízólevelet. Nincsenek rejtett költségek, a helyszínre jutásodon kívül, a felkészülésed minden anyagi vonzatát a Misszió vállalja. Amennyiben alapozó kurzusra van szükséged a nagyköveti felkészülés megkezdése előtt, úgy ott egy-egy könyv beszerzésének terhe hárulhat még Rád, de ezeket általában könyvtárban is megtalálod.

Jelentkezés

Amennyiben a küldetésünk Téged is megszólít és szívesen lennél Isten Patikájának Nagykövete, úgy szeretettel várjuk jelentkezésedet, melynek folyamatát az alábbi gomb megnyomásával kezdheted meg:

Oldalunk megosztása