Missziónk fitoterápiás rendelése anyagi lehetőségektől függetlenül ellátást biztosít Bárkinek, hogy gyógynövényeket választhasson gyógyulása eszközéül. Terapeutáink a szakma legjobbjai, akik karitatív formában ajánlják fel tudásukat és konzultációs szolgálatukat a rendeléseken.

A rendelésen való ellátás kizárólag előzetes bejelentkezés alapján lehetséges, melyet az alábbi időpontfoglaló rendszerben végezhet el.

Minden konzultáció ingyenes.

Emellett természetesen, amennyiben ez nem megterhelő az Ön számára, úgy hálásak vagyunk, ha lehetőségeihez mérten támogatja Missziónk működését a helyszínen elhelyezett adományláda igénybevételével, vagy a bankszámlánkra történő utalással (számlaszámunk: 16200144-18534582). Ez semmiképpen sem elvárás, de ilyen módon hozzájárulhat ahhoz, még több rászoruló Embertársunknak nyújthassunk segítséget.

A rendelőnk címe: 1063 Budapest, Szív utca 39/A, melyet ide kattintva tekinthet meg térképen

A rendelő nem akadálymentesített, 8 lépcsőfokon közelíthető meg.

A rendelés Nemzeti Népegészségügyi Központ által engedélyezett járóbeteg-szakellátást végző egészségügyi szolgáltatói működési engedély száma: 521390

Feltételek, melyeket az időpontfoglalással Ön elfogad:

Az Isten Patikája Misszió az adatokat a rendelés szervezéséhez szükséges mértékben kezeli.
Az időpontot legkésőbb 24 órával a tervezett konzultáció előtt szükséges lemondani, amennyiben mégsem tud azon megjelenni.
A legmegfelelőbb terápia megválasztásához elengedhetetlen a korábbi orvosi dokumentumok, leletek és laboratóriumi eredmények bemutatása.

Loading...
Oldalunk megosztása